Бидете наш партнер

Контактирај нé

Бидете наш партнер и дознајте ги новитe можности на пазарот за прехрана. Ние сме посветени на заеднички успех и соработка во кој имаме долгогодишно искуство..

Контактирај нè

Дистрибуција

Нашата компанија има долгогодишно искуство во дистрибуцијата на територија на Република Северна Македонија, Нашата мисија е едноставна да ве поврземе со квалитетни производи со брзина и сигурност. Приоритет ни е ефикасноста, задоволството на клиентите и трајните партнерства. Истражете ја нашата палета на врвни производи.

За Нас

Специјализирани за поврзување на производителите со трговците на мало и големо, обезбедувајќи рационализиран синџир на снабдување. Нашата посветеност на иновации, прецизност и персонализирана услуга нè издвојува. Ние не сме само партнер за дистрибуција - ние сме ваш стратешки сојузник, посветен на вашиот успех. Придружете ни се и искусете ја дистрибуцијата што ги надминува очекувањата.

Наши партнери

Продукти

Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Сос
Слатко-Лут
(230 гр)
Гурман Сос Сендвич
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Пиперка во
Павлака
(100 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)
Гурман Кечап Пица
(1020 гр)
Гурман Сос
Слатко-Лут
(230 гр)
Гурман Сос Сендвич
(230 гр)
Гурман Мајонез
(450 гр)
Пиперка во
Павлака
(100 гр)
Кремко Намаз Класик
(100 гр)